Instalator NON STOP pentru urgente

Asiguram serviciul pentru urgente instalatii 24 de ore din 24, cu instalatorii autorizati pentru interventii rapide la nivelul instalatiilor cu probleme. In cazuri exceptionale in care instalatiile dumneavoastra au probleme serioase firma noastra va pune la dispozitie un instalator non stop, care va remedia in cel mai scurt timp orice avarie aparuta la instalatii. Asiguram suport telefonic pentru a limita pe cat posibil pagubele in caz de inundatii sau scurgeri infundate.

Instalator urgent

  • Tevi sparte sau fisurate
  • Vase de toaleta infundate
  • Scurgeri infundate
  • Robineti sau baterii blocate sau defecte
  • Calorifere sparte sau fisurate
  • Desfundare canalizare in regim de urgenta
  • Avarii centrale termice de orice tip
  • Montaj masina de spalat urgent
instalator non stop urgente

Unde asiguram interventii in regim de urgenta?

Serviciul nostru de urgenta este disponibil non stop in Bucuresti si pentru o mare parte din judetul Ilfov. Pentru judetul Ilfov deplasarea instalatorilor nostrii se va face in functie de gradul de avarie suferit la instalatiile dumneavoastra. Suportul telefonic este asigurat pentru orice tip de urgenta iar deplasarea instalatorului se va face in cel mai scurt timp posibil. Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor venite din partea dumneavoastra in limita timpului alocat pentru toate interventiile instalatorilor nostrii.

Solutii rapide si moderne pentru casa ta

Alegem intotdeauna cele mai sigure solutii atunci cand vine vorba de instalatiile realizate de instalatorii nostrii. Rapiditatea si siguranta lucrarilor efectuate de colectivul nostru ne face sa ne mandrim de fiecare realizare si de faptul ca, clientii nostrii revin cu placere la noi atunci cand au nevoie de un instalator.

Apeleaza la serviciul nostru de urgente

– Intervenim in cel mai scurt timp posibil;
– Iti oferim cele mai bune solutii in domeniul instalatiilor;
– Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata;
– Iti oferim reduceri substantiale pentru lucrari;
– Asiguram garantie pentru fiecare lucrare executata;
– Avem instalatori non-stop in Bucuresti si Ilfov;

Suna-ne pentru un instalator!

0743.697.295
0771.506.190
0732.831.826

In cel mai scurt timp un instalator se va deplasa catre locatia ta, pentru a remedia problemele aparute la nivelul instalatiilor sanitare sau termice.